محله آخونی .... آخینی

محله آخونی .... آخینی
محله پدری و ریشه های زندگی ام 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب

 

یوسف اصغری محقق و مدرس طب سنتی درباره تدابیر نوشیدنی ها و میوه ها در ماه رمضان

اظهار کرد:

بهترین نوشیدنی در ماه مبارک رمضان نوشیدنی است که حرارت بدن و خشکی را کاهش دهد .

به گفته وی امسال به خاطر طولانی بودن ساعت روزه داری لازم است نوشیدنی ها مورد استفاده

در این ماه  دارای دو شاخصه باشند :

نخست : نوشیدنی باشد که متابولیسم سلولی  یا همان  سوخت و ساز بدن  را کاهش دهد .

و دوم   : نوشیدنی که به بدن رطوبت دهد  و  جبران مایعات از دست رفته  روز را کند.



این محقق و مدرس طب سنتی بیان داشت: به صورت کلی هر نوشیدنی که باعث بالا رفتن

حرارت بدن و ایجاد خشکی در بدن شود برای ماه رمضان مفید نیست.

 



اصغری افزود: تمام نوشیدنی های گازدار - قهوه - نسکافه - دم کرده ی گیاهان بسیار گرم

مانند دارچین - پونه - زنجبیل و غیره در این ماه  ، مناسب نیستند و موجب افزایش گرمی

و خشکی بدن می شود.

وی گفت: البته مصرف یک استکان چای کم رنگ و تازه دم در طول شبانه روز ایرادی ندارد.

****************************************

این محقق و مدرس طب سنتی افزود:

در ماه مبارک رمضان تشنگی انسان ، به خاطر بالا رفتن حرارت قلب و کبد است که آب ، به

تنهایی خیلی نمی تواند جبران آن را کند.

 

 



اصغری بیان داشت:

توصیه می شود در این ایام از آب میوه ها و نوشیدنی های خنک دیگر ( به جای آب ) انتخاب شود.



وی خاطرنشان کرد :

از جمله شربت های مناسب در ماه رمضان می توان به شربت آبلیمو طبیعی، شربت زرشک،

شربت آلبالو، شربت نارنج، شربت شاتوت، شربت تمشک و شربت تمرهندی تازه اشاره کرد.

 

 




موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ 23 / 2 / 1397برچسب:نوشیدنی,شربت, ] [ 17:58 ] [ غ . آ ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

محله یادگارهای پدری ام ، آخونی .
آرشيو مطالب
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 8637
بازدید ماه : 11118
بازدید کل : 609642
تعداد مطالب : 1637
تعداد نظرات : 496
تعداد آنلاین : 1

تاریخ روز




در اين وب سایت
در كل اينترنت